Je motor op transport? Wij regelen het!


Wij realiseren ons dat het voor veel motorrijders bezwaarlijk kan zijn, door tijdgebrek of de afstand naar onze camping te komen. Om het toch mogelijk te maken om met je eigen motor in deze prachtige streek te rijden, bieden wij je de mogelijkheid om vanuit Nederland de motor naar onze camping in Spanje te transporteren.


Je vliegt naar Valencia waar wij je van het vliegveld ophalen en naar onze camping brengen.

Daar staat je motor dan al klaar. Wij ook zorgen voor een tent en een luchtbed (een slaapzak moet je zelf mee nemen), dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Eventuele bagage (denk aan motorkleding en helm) kunnen we in overleg  voor je mee nemen.


De motoren worden op een locatie in Nederland opgehaald en teruggebracht.


De totale kosten bedragen € 795,00 (exclusief vliegticket).  Hiervoor verblijf je een week lang op de camping, serveren wij een uitgebreid ontbijt en avondeten en zorgen wij voor een aangenaam verblijf en beloven we een prachtige motorrijervaring. Voor een duopassagier berekenen we het normale campeertarief.


Voorwaarden:


Wij vragen een aanbetaling van € 250,00 bij aanmelding. Deze aanbetaling dient 2 maanden voor aankomst te zijn voldaan. Het resterende bedrag dient bij aankomst contant te worden voldaan.


LOS BARRANQUILLOS


Terreno Para Acampar (Motorstransport)